Av sekretessskäl behöver YouTube din tillåtelse för att laddas. För mer information, se våra Privacy Policy.
Jag godkänner

Nu kan du designa din årsredovisning själv i Figgy – prova helt kostnadsfritt!

Den första publika betaversionen av Figgy släpptes i måndags. Så nu är det bara att registrera ett konto på  https://www.figgy.se/app och sätta igång!

I den här korta filmen går Linus från Figgys utvecklingsteam igenom programmet mycket översiktligt. Som du ser är det väldigt enkelt att själv skapa en professionellt designad årsredovisning med Figgy. Det tar Linus bara någon minut från start till mål.

Läs in en årsredovisning genom Figgys koppling med Bolagsverket. Låt Figgy föreslå en design, som du sedan själv kan ändra i som du vill, och få en professionellt designad årsredovisning i form av en automatiskt skapat webbplats som du kan dela med andra direkt. Hur enkelt som helst och gjort på bara ett ögonblick. Prova själv!

Betaversion innebär att utvecklingen inte är helt färdig och att det fortfarande kan finnas buggar och fel. Därför är Figgy än så länge kostnadsfritt att prova. När programmet släpps i skarp version senare i vår kommer det att vara en betaltjänst. Så passa på att prova Figgy nu! Webbplatserna med Årsredovisningar som du designar nu kommer du att kunna behålla kostnadsfritt även senare.

Registrera dig på https://www.figgy.se/app och kör igång redan i dag!