Policy för webbkakor

Välkommen till Figgys webbplats!

Vi vill informera dig om att vi använder webbkakor (cookies) för att förbättra din upplevelse hos oss. En webbkaka är en liten textfil som lagras på din dator eller mobila enhet när du besöker en webbplats. Dessa kakor samlar in information om hur du använder webbplatsen och hjälper oss att anpassa innehållet efter dina preferenser.

Vi använder olika typer av webbkakor, inklusive nödvändiga kakor som är väsentliga för att webbplatsen ska fungera korrekt och för att du ska kunna använda grundläggande funktioner. Vi använder även prestandakakor för att samla in anonymiserad information om besökares beteende på webbplatsen och för att förbättra dess prestanda. Vi använder även tredjepartskakor för att kunna göra mer relevant annonsering til användare som har besökt webbplatsen.

För att kunna använda våra tjänster behöver vi ditt samtycke att använda webbkakor. När du besöker vår webbplats visas en cookie-banner där du kan godkänna användningen av kakor. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi placerar webbkakor på din enhet.

Vi värnar om din integritet och strävar alltid efter att behandla dina personuppgifter på ett säkert och ansvarsfullt sätt.

Genom att fortsätta använda vår webbplats efter att du har accepterat kakor, godkänner du vår användning av webbkakor enligt denna policy.

Tack för att du besöker vår webbplats och för att du valt att använda våra tjänster. Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss.

Ha en trevlig upplevelse på vår webbplats!

Med vänliga hälsningar,

Figgy-teamet