Nu kan du designa din årsredovisning själv i Figgy – prova helt kostnadsfritt!

Vi kan stolt berätta att den första publika betaversionen av  Figgy nu är släppt! Det är bara att registrera ett konto på  https://www.figgy.se/app och sätta igång!

Figgy är ett helt nytt, molnbaserat program som skapar en webbaserad professionellt designad årsredovisning på ett ögonblick. Du väljer själv om Figgy ska göra hela jobbet, eller om du vill vara med och designa.

Betaversion innebär att utvecklingen inte är helt färdig och att det fortfarande kan finnas buggar och fel. Men sådant rättar vi naturligtvis till så snabbt vi  – eller du – upptäcker det. I övrigt kan du använda Figgy som det är tänkt. Du laddar in en årsredovisning från Bolagsverket, låter Figgy föreslå en design som du sedan själv kan ändra i som du vill, och får sedan en professionellt designad årsredovisning i form av en automatiskt skapat webbplats som du kan dela med andra direkt. Hur enkelt som helst och gjort på bara ett ögonblick!

I betaversionen hämtar du in en registrerad årsredovisning till Figgy från Bolagsverket. Figgy är dock utvecklat för att kunna bli en integrerad del av ett större ekonomisystem och har ett inbyggt API för att smidig kunna sammankopplas med andra ekonomisystem. Momentet med att digitalt hämta in en registrerad årsredovisning kommer då att ersättas av en sömlös och dynamisk koppling till ett ekonomisystem. Då kommer du att kunna skapa din årsredovisning med Figgys design när som helst, oavsett om årsredovisningen har hunnit registreras hos Bolagsverket eller inte.

Figgy kommer att vara kostnadsfritt så länge programmet är i beta-version (upp till fem gratis hämtningar av årsredovisningar från Bolagsverket). När programmet släpps i skarp version senare i vår kommer det att vara en betaltjänst. Så passa på att prova Figgy nu! Webbplatserna med Årsredovisningar som du designar nu kommer du att kunna behålla kostnadsfritt även senare.

Registrera dig på https://www.figgy.se/app och kör igång redan i dag!