Det dina kunder snabbast uppfattar av ditt företag är designen. Vad du säger efter det kommer just – efter. Det är designen som det första intrycket och signalerar om du är professionell eller inte. En snygg logga i all ära, men det är en helheten som räknas. Designen är ditt varumärkes ambassadör, så se till att den är bra gjord!

Amerikanen Paul Rand var en av nittonhundratalets mest ikoniska grafiska formgivare. Han är bland annat känd för att ha designat IBM:s logga och Steve Jobs kallade honom “the greatest living graphic designer”. Så när han pratar design är det värt att lyssna.

Figgy är ett nytt molnbaserat program som ger din årsredovisning en professionell design på bara några klick. Välj hur mycket du själv vill styra utformningen och hur mycket Figgy ska göra automatiskt. När du är klar skapas automatiskt en webbsida med årsredovisningen. Dela sidan direkt eller infoga den i ditt företags vanliga sajt.

Figgy befinner sig i utvecklingsstadiet och genomför just nu användartester. Skarp version beräknas släppas i början av 2024.