Nu gör Figgy sin andra emission. Ta chansen att investera tidigt i ett molnbaserat designprogram som har stor potential!

Vårt utvecklingsteam har tagit stora kliv framåt den senaste tiden och Carl-Magnus Falk, en av Figgys grundare, är ivrig att få visa upp Figgy för omvärlden. Vi håller därför två webbinarier den närmaste tiden. Det första hålls onsdag 15 november kl. 10.00. Det andra på måndag den 20 november. Se nedan för anmälan.

Så här besvarar Carl-Magnus Falk (bilden) frågan om vad som är unikt med Figgy:

– Grunden är att användarna får en professionellt designad årsredovisning på ett ögonblick Men det som jag verkligen ser som unikt är att användaren får den designade årsredovisningen levererat som en färdig webbplats! Länken till webbplatsen, det vill säga till den designade årsredovisningen, kan omgående delas till vem som helst och/eller läggas upp som en undersida på företagets vanliga webbplats. Fri från behörighetskrav och andra restriktioner. Redan denna idé i sig en god anledning att investera i Figgy genom att delta i vår nyemission.

– Det här är en funktion som tillkom under arbetets gång. Den viktigaste anledningen till att jag själv satsade pengar i Figgy-projektet var partnerskapet med Kate designstudio, som är en mångfaldigt prisbelönt designbyrå och som säkerställer att Figgy verkligen levererar en design på den allra högsta och mest professionella nivån man kan tänka sig.

Vill du ha en privat genomgång av Figgys emissionsprospekt? Mejla Carl-Magnus Falk direkt, på falk@falkoga.com. Anmälan till webbinariet skickas till Nellie Oxelmarknellie.oxelmark@falkoga.com.