Loading Events

Vi är glada att bjuda in er till vår nyemission för det mest innovativa programmet inom redovisningsbranschen. Presentationen av prospektet och programmet äger rum på tisdag den 7 maj klockan 12.00 hos Figgy på KG10 – Kontorshotell Stockholm City, på Kungsgatan 8 i Stockholm.


Vi bjuder på lunch!
Mejla din anmälan till nellie.oxelmark@falkoga.com Ange hur många ni kommer och ev allergier.
Figgy är ett helt unikt och molnbaserat program som ger årsredovisningar och andra rapporter en professionell design med bara några klick. Resultatet blir en färdig webbsida som går att dela direkt eller integrera på företagets vanliga webbplats. En betaversion släpptes tidigare i år och öppen testning pågår.
Vi söker investerare som är intresserade av att gå in med 250.000 kr eller mer. Du kan vara professionell investerare eller, likt flera av Figgys nuvarande investerare, driva en redovisingsbyrå och vilja vara med och forma branschens framtid.
Figgy är grundat av Carl-Magnus Falk på Falköga Tech Hub AB, som tidigare bland annat skapat det framgångsrika programmet Agoy (numera Fortnox AB Bokslut & Skatt), tillsammans med den mångfaldigt prisbelönta designbyrån Kate designstudio.
Om du inte har möjlighet att komma på lunchen kan du boka en privat genomgång av prospektet. Hör av dig till nellie.oxelmark@falkoga.com.
Till toppen