Laddar Evenemang
Investera i Figgy! Välkommen till en investerarlunch med presentation av det nya designprogrammet Figgy, som snart släpps i en första betaversion.

Presentationen sker på tisdag den 16 januari kl 12.00 hos Figgy på KG10 på Kungsgatan 8 i Stockholm. Vi bjuder på lunch!

Ta chansen att gå in tidigt till en låg värdering i en intressant startup i skärningspunkten mellan fintech, ekonomi, redovisning, design och AI.

Vi söker i nuläget investerare som är intresserade av att gå in med 250.000 kr eller mer. Du kan vara professionell investerare eller, likt flera av Figgys nuvarande investerare, driva en redovisingsbyrå och vilja vara med och forma branschens framtid.

Mejla din anmälan till nellie.oxelmark@falkoga.com Ange hur många ni kommer och ev allergier.

Figgy är ett innovativt, molnbaserat program som ger årsredovisningar en professionell design med bara några musklick. Du har kontroll över hur mycket du vill styra utformningen och hur mycket du vill att Figgy ska automatisera. Resultatet presenteras som en webbsida med årsredovisningen. Dela sidan direkt eller infoga den på din företags vanliga webbplats.

Figgy är grundat av Carl-Magnus FalkFalköga Tech Hub, som tidigare bland annat skapat det framgångsrika programmet Agoy (numera Fortnox Bokslut & Skatt), tillsammans med den mångfaldigt prisbelönta designbyrån Kate designstudio AB.

Du kan även höra av dig till nellie.oxelmark@falkoga.com för privat visning av Figgy om du inte kan delta vid presentationen.

Till toppen